Kuipers gaat ook mee naar Turijn

Simon Kuipers kan zijn koffers gaan pakken, hij heeft zich alsnog geplaatst voor de Olympische 1500 meter. Gelukkig maar, want hij is in mijn ogen de beste Nederlander op deze afstand. Jammer voor hem dat hij tijdens het OKT geblesseerd raakte aan zijn lies, anders was zijn programma in Turijn nog wel wat voller geweest. In een skate off tegen ploeggenoot Rhian Ket was Kuipers met 1.48,36, 0,3 seconde sneller. Jammer voor Ket, maar ik weet zeker dat Kuipers straks voor het eremetaal gaat in Turijn. Dit weekend is er nog 1 olympisch ticket te verdienen tijdens het NK Allround voor een plaatsje in de ploegenachtervolging. Misschien een aller, allerlaatste kans voor Jochem Uytdenhaage om toch iets van zijn seizoen te maken?

Foto: wcheerenveen.org

Lees ook:Ted-Jan Bloemen Olympisch kampioen 10 kilometer
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Sprookjes bestaan: Esmee Visser Olympisch kampioene 5000 meter!
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Loting 500 meter heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>