Ook Veldkamp naar Turijn

Het houdt niet op, eerst Ritsma en nu mag ‘onze’ favoriete schaatsbelg ook afreizen naar Turijn! Wat hij er gaat doen is mij een raadsel, maar misschien dat de olympische gedachte meedoen is belangrijker dan winnen wel door het hoofd van Veldkamp spookt. Vier jaar geleden was Bartje ook al niet blij. Na een slechte 5 kilometer wist hij het al "dit worden klotespelen voor mij" De 10 kilometer ging nog slechter en witheet van woede kondigde Veldkamp al bijna het einde van zijn carriere aan ("Ik heb een mooie carriere gehad, maar een jaar te lang geschaatst, ik rij als een krant!") Ik ben zeer benieuwd hoe de 38-jarige Veldkamp gaat rijden op de 5 kilometer. Een ding is zeker, er komen vast weer een paar geweldige oneliners uit zijn mond rollen.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>