Ritsma toch naar Spelen

Ja ja ja, volgens mij had niemand het meer verwacht, maar Rintje Ritsma heeft zich geplaatst voor de Spelen! Als reserve weliswaar, maar het is gelukt. Ik had het niet echt verwacht, maar de Beer uit Lemmer is reserve voor de achtervolgingsploeg. Zou het dan toch nog, heel misschien waar kunnen worden? Die ene gouden medaille die op zijn erelijst ontbreekt. De drie rijders die nu geplaatst zijn voor de achtervolgingsploeg (Kramer, Wennemars en Verheijen) hebben al een druk programma in Turijn dus wie weet valt er nog iemand af door vermoeidheid. Na Salt Lake City dachten we toch met zijn allen dat het afgelopen zou zijn met de Olympische carriere van Ritsma. Maar hij flikt het toch mooi weer.

Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Sven
Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ritsma toch naar Spelen

 1. Marilou

  Jaha, waar kan ik mijn geld inzetten voor een medaille voor Rintje? Ik durf daar best vijf euro op te verwedden (je ziet maar, mijn vertrouwen is groot). Hele mooie site by the way!

    /   Reply  / 
 2. Mariette

  Berichtje aan Rintje,
  Geen 1e plaats, ok, maar wat jij en je teamgenoten uitstralen, teamspirit, vriendschap, wederzijds respect en een geweldig wij/gevoel waar menigeen nog van kan leren (!!!), dat is op zich al goud waard!!! Laat MIJ daar dan maar van genieten. Veel plezier nog en voor alle anderen: heel veel succes! Mariette

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>