Tuitert en Cramer winnen NK

Mark Tuitert is Nederlands kampioen allround geworden. Koesterde ik gisteren nog hoop dat Ritsma mischien voor een stunt zou zorgen. Helaas. Door een goede 1500 meter mocht Tuitert drie keer een piroute draaien op de 10 kilometer en dan nog kampioen worden. Bij de vrouwen pakte Cramer met overmacht de titel. Heeft ze nog iets leuks om dit seizoen naar uit te kijken; het WK Allround. Want het is best zielig, rijdt ze een geweldige 1500 meter die goed genoeg is voor Turijn, mag ze niet mee omdat er al teveel vrouwen in de olympische ploeg zitten (maximaal 10).

Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Kramer, Verweij, Schouten en Van der Weijden naar finale Mass Start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>