Kramer snel op Olympisch ijs

De eerste berichten uit Turijn van onze schaatsers zijn positief! In een trainingswedstrijdje op het Olympische ijs over 3000 meter kwam Sven Kramer als snelste over de finisch, gevolgd door Carl Verheijen! Natuurlijk deden lang niet alle favorieten mee, maar ‘onze’ jongens zijn positief over de kwaliteit van het ijs. Dat is in het verleden weleens anders geweest.Nu iedereen van het Nederlandse team ook weer goede schaatspakken heeft om aan te trekken kan het in ieder geval niet aan de omstandigheden liggen! Goed ijs en materiaal, de sfeer zal geweldig zijn, dus kom maar op met die mooie prestaties en medailles! Nog vijf dagen en dan is het zover!

Lees ook:Ireen Wüst vlaggendrager slotceremonie PyeongChang
Lees ook:Medaillespiegel: 20 plakken voor Nederland in PyeongChang
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis
Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Sven
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>