Wennemars wint weer!

Erben Wennemars lijkt helemaal klaar te zijn voor de Spelen. Tijdens een trainingswedstrijd op het olympische ijs klokte de man uit Dalfsen 1.09,33 en was daarmee de snelste van de dag. Laten we hopen dat Wennemars over 11 dagen weer de snelste is op de 1000 meter! De sprinter lijkt de vorm te pakken te krijgen onder leiding van zijn nieuwe coach Gerard Kemkers. Beorn Nijenhuis noteerde de tweede tijd van de dag; 1.09,87

Foto: Martin de Jong

Lees ook:Achtereekte Olympisch kampioene 3000 meter
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wennemars wint weer!

  1. Renate

    Judith,

    Wat een leuke weblog! Laten we hopen dat Wennemars deze keer wel een medaille wint. Volgens mij maakt hij een kans op de 1000 en 1500 meter. Dan moet hij wel Shani Davis verslaan en dat gaat lastig worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>