Wust wint goud!

Wat een Olympisch debuut voor Ireen Wust! In je eerste Olympische race meteen het goud pakken. We wisten met z’n allen dat Wust zou gaan knallen. Maar dat het zo goed zou gaan? Nee, dat hadden zelfs de kenners niet gedacht. Misschien als ze een geweldige dag had zou ze in aanmerking komen voor brons. Het ging ietsjes beter! Haar eerste reactie voor de camera’s van de NOS: "Dit kan gewoon niet. Dit is toch niet normaal!" Normaal of niet; ze mag morgenavond een wandeling maken naar de hoogste trede op het Medal Plaza. We zagen al een voorproefje van de blijdschap in het stadion toen ze bijna een gat in het erepodium sprong!Het arme kind heeft heel wat spannende minuten meegemaakt op het middenterrein. 1 voor 1 haalden de favorieten het niet. Opeens stond ze op brons en halverwege de laatste race kon het eigenlijk al niet meer fout gaan. Wust is Olympisch kampioen. Het zal even wennen zijn in Goirle, ze hebben een Olympisch kampioen in de straat wonen.

Lees ook:Achtereekte Olympisch kampioene 3000 meter
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wust wint goud!

  1. fred de buijzer

    Goed gedaan meisie!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>