Ook Carl Verheijen in de lappenmand

Dreamteam TVM zit de laatste tijd nogal in de ziekenboeg. Na de voet van Ireen Wüst en Sven Kramer’s Pfeiffer is nu Carl Verheijen aan de beurt voor een doktersbezoek. De stayer heeft tijdens een fietstraining op Palma de Mallorca zijn sleutelbeen gebroken toen hij tegen een auto opbotste. Carl is meteen naar Nederland gevlogen en wordt vandaag geopereerd. Gelukkig valt het volgens de woordvoerder van de ploeg wel mee met de kwetsuur en kan Verheijen over een paar weken alweer trainen.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ook Carl Verheijen in de lappenmand

 1. tvm-er

  Wk allround 2010 in Heereveen!! beter!

    /   Reply  / 
 2. maria

  ha Carl
  in ieder geval een zeer spoedig herstel toegewenst .
  groetjes Maria

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>