Team Nederland verbetert eigen wereldrecord

Team Nederland heeft zaterdag bij de World Cup-wedstrijden in Salt Lake City het eigen wereldrecord op de team pursuit verbeterd. Sven Kramer, Jan Blokhuijsen en Koen Verweij wonnen de ploegenachtervolging in 3.35,60. Daarmee scherpten ze het record dat vorige week in Calgary werd gereden, 3.37,17, nog verder aan.

Team Amerika, met Brian Hansen, Jonathan Kuck en Shani Davis, pakte het zilver (3.37,22). De Koreanen Lee Seung-hoon, Joo Hyung-Joon en Kim Cheol-Min eindigden als derde: 3.37,51.

Klik hier voor de volledige uitslag van de team pursuit heren.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>