Medailles team pursuit uitgereikt in Adler Arena

Omdat zondag de sluitingsceremonie plaats vindt van de Olympische Winterspelen in Sochi, kregen de mannen en vrouwen van de team pursuit zaterdag al hun medailles uitgereikt. Niet op Medals Plaza dus maar in het stadion waar alle langebaanwedstrijden zijn afgewerkt: de Adler Arena van Sochi.

medailleceremonie team pursuit heren

meezingen met volkslied dames pursuit sochi

Lees ook:Elfstedentocht februari 2016 gaat viral
Lees ook:Schaatskalender seizoen 2015 – 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>