Colofon

Radio Romme

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van themablogs van Blog Online. De blog staat onder redactie van schaatsverslaggever Liesbeth de Wijs.

Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/schaatsenblogNL

Twitter: https://twitter.com/schaatsenblog

Over Liesbeth de Wijs:

Liesbeth de Wijs is sinds 1996 actief als schaatsverslaggever. Eerst voor Omroep Brabant, vanaf 2002 ook voor RTV Rijnmond en RTV Utrecht. Van 2004 tot 2006 was ze de vaste schaatscommentator voor BNR Nieuwsradio.

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende blogs en dat aantal breidt zich verder uit. Het totale netwerk trekt maandelijks meer dan 3 miljoen unieke bezoekers.

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Volg Schaatsen.blog.nl op Facebook en Twitter
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Colofon

 1. wim ijpelaar

  Hallo
  jullie mogen mijn sporten weblog linken een link terug is vanzelfsprekend

  sportieve groeten Wim

    /   Reply  / 
 2. Jan Revet

  Beste Liesbeth,

  Hierbij vraag ik aandacht voor ons initiatief om de ijsbanen in Utrecht en Den Haag open te houden. Het kan toch niet zo zijn dat een kwart van Nederland de komende winter niet kan schaatsen? Alle aandacht voor onze website http://www.ijsbanenmoetenopen.nl is meer dan welkom. Alvast hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet,

  Jan Revet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>