Colofon

Radio Romme

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van themablogs van Blog Online. De blog staat onder redactie van schaatsverslaggever Liesbeth de Wijs.

Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/schaatsenblogNL

Twitter: https://twitter.com/schaatsenblog

Over Liesbeth de Wijs:

Liesbeth de Wijs is sinds 1996 actief als schaatsverslaggever. Eerst voor Omroep Brabant, vanaf 2002 ook voor RTV Rijnmond en RTV Utrecht. Van 2004 tot 2006 was ze de vaste schaatscommentator voor BNR Nieuwsradio.

Over Blog Online:

Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste netwerk van kwaliteitsblogs in Nederland. Het totale netwerk trekt maandelijks meer dan 3 miljoen unieke bezoekers. Hierdoor is Blog.nl een interessant platform voor adverteerders. Door het grote netwerk, dat momenteel bestaat uit 80 themablogs, kun je als adverteerder de doelgroep bereiken waar, wanneer en hoe je dat wil.

De blogs zijn in channels rondom interessegebieden ingedeeld: Business, Lifestyle, Man, Reizen, Vrouw en Young. Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor het thema van de blog. De journalisten bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.

Adverteren voor ieder budget

Op Blog.nl is het mogelijk om met elk budget de juiste doelgroep te bereiken. Zo kan het gehele netwerk worden ingezet voor een branding campagne of kan de focus alleen liggen op een bepaald channel. Tevens is het ook mogelijk om nog specifieker te adverteren: op slechts één blog of een selectie van blogs.

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/adverteren

Lees ook:Volg Schaatsen.blog.nl op Facebook en Twitter
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Irene Schouten legt uit wat Mass Start is

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Colofon

 1. wim ijpelaar

  Hallo
  jullie mogen mijn sporten weblog linken een link terug is vanzelfsprekend

  sportieve groeten Wim

    /   Reply  / 
 2. Jan Revet

  Beste Liesbeth,

  Hierbij vraag ik aandacht voor ons initiatief om de ijsbanen in Utrecht en Den Haag open te houden. Het kan toch niet zo zijn dat een kwart van Nederland de komende winter niet kan schaatsen? Alle aandacht voor onze website http://www.ijsbanenmoetenopen.nl is meer dan welkom. Alvast hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet,

  Jan Revet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>