Pechstein wil naar Sotsji 2014

Claudia Pechstein heeft haar zinnen gezet op deelname aan de Olympische Spelen van 2014 in Sotsji. De Duitse schaatsster zei dat dinsdag op een persconferentie in Berlijn. Volgens de dopingregels van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) mag Pechstein daar niet aan de start verschijnen.

Claudia Pechstein maakt zaterdag in Erfurt haar rentree op de ijsbaan na een dopingschorsing van twee jaar.

“Mijn comeback eindigt niet na dit seizoen. Ze willen mij uitsluiten van de Spelen van 2014, maar ik zal ervoor vechten om in Sotsji mijn tiende olympische medaille te winnen”, liet de Duitse schaatskampioene weten.

Lees ook:Schaatskalender seizoen 2015 – 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>