Ireen Wust opent EK Allround met winst 500 meter

Nieuwe afbeelding (7)

Ireen Wust is het EK Allround 2015 zaterdag begonnen met de winst op de 500 meter. Met 39’24 klopte de nationaal kampioene allround de Noorse Ida  Njåtun (39’6) en de Russische Yuliya Skokova (39’72).

Linda de Vries noteerde de vijfde tijd in 40’05. De Tjechische Martina Sablikova deed het uitzonderlijk goed op de 500 meter: met 40’06 werd ze zesde en wist ze de achterstand op Ireen Wust te beperken. Op de 3000 meter later deze zaterdag moet ze 4,92 goedmaken op Wust om haar te passeren in het klassement.

Jorien Voorhuis zette de zevende tijd op de klok met 40’11.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 500 meter dames.

En hier voor het klassement dames.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>