Lotte van Beek en Marrit Leenstra op 1000 meter in Sochi

Lotte van Beek heeft zich donderdag in Heerenveen bij het KNSB Kwalificatie Toernooi geplaatst voor de Winterspelen in Sochi. De rijdster van Corendon won de 1000 meter in 1’15’18. Ook Marrit Leenstra is zeker van een startbewijs voor de kilometer. Ze werd tweede in 1’15’26. (Beeld: livestream NOS)

Ireen Wust moet nog even afwachten of ze naar Sochi mag voor de 1000 meter. Ze noteerde de derde tijd met 1’15’47. Of ze de afstand ook mag rijden zal ervan afhangen of ze zich weet te plaatsen op een andere afstand. Voor Margot Boer is het nog onzekerder, zij werd vierde in 1’15,52.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 1000 meter dames.

Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Nao Kodaira Olympisch kampioene 500 meter
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>