Overzicht ijsbanen, wedstrijden en toertochten natuurijs 2012

Op internet wemelt het van de websites die antwoord proberen te geven op de vraag ‘waar kun je veilig schaatsen op natuurijs?’ Dat maakt het er niet overzichtelijker op. Ook op Twitter en Facebook vliegen de berichten je om de oren maar die stroom is nauwelijks bij te houden. Gelukkig houdt onze nationale schaatsbond KNSB op de eigen website keurig lijstjes bij van toertochten, wedstrijden en ijsbanen die open zijn. Heerlijk geruststellend!

Klik hier voor een overzicht van (natuur)ijsbanen die open zijn.

Klik hier voor wedstrijden op natuurijs (kalender)

Klik hier voor toertochten op natuurijs (per provincie op datum).

Voor de overige locaties waar op natuurijs geschaatst kan worden, is de Schaatskaart van  Nederland een echte aanrader. Iedereen kan op de website natuurijslocaties, toertochten of ijsbanen vermelden die open zijn. Let er wel op dat de betrouwbaarheid van deze schaatslocaties niet kan worden gegarandeerd!

Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Overzicht ijsbanen, wedstrijden en toertochten natuurijs 2012

 1. Taco Paulides

  Speelakker opent ijsbaan

  Zaterdagochtend 4-2-12 is het ijs bij De Speelakker getest. Ondanks de dikke laag sneeuw bleek het ijs dik genoeg. Nadat de sneeuw er met vele bezems en enkele sneeuwschuivers af is geschoven ligt er een prachtige baan van 300 meter. De Speelakker nodigt alle kinderen, ouders en grootouders uit om de ijspret samen te beleven. De toegang is gratis.
  In het weekeinde is de speeltuin open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
  Op maandag en dinsdag na schooltijd vanaf half 4.
  Op woensdagmiddag (als het ijs dan nog goed is) vanaf half 2 tot 17.00 uur.
  Er is in het tuinhuis gelegenheid om wat te drinken en je tussentijd even op te warmen.
  Kom langs, het is er vast gezellig!
  De Speelakker te Noordwijkerhout ligt op het terrein van Het Raamwerk, Zeereep 1 te Noordwijkerhout. De speeltuin en ijsbaan zijn bereikbaar via de Anemoonweg (auto) of via de Zeestraat (te voet en per fiets).

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>