Noordlaren hoopt ook in 2014 op marathonprimeur

Noordlaren tractor 2014

Als je al jaren de eerste marathon op natuurijs hebt georganiseerd, dan wil je ook in 2014 de concurrentie natuurlijk het nakijken geven. Alleen heeft ijsvereniging De Hondsrug dit jaar wel een beetje erg vroeg de schaatskoorts. De vereniging  is woensdagavond begonnen met het aanleggen van een ijsvloer. (Beeld: RTV Noord)

Het vriest deze week wel een paar graden in het hoge Noorden. Maar dit weekend gaat het alweer dooien dus een marathonwedstrijd zal er zeker niet in zitten. Misschien is het ijs wel dik genoeg voor de recreanten om enkele dagen op natuurijs te kunnen schaatsen.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Volg Schaatsen.blog.nl op Facebook en Twitter
Lees ook:Colofon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Noordlaren hoopt ook in 2014 op marathonprimeur

  1. [email protected]

    On CNN …..coolste Baan in Amsterdam! Super cool!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>