Anni Friesinger en Ids Postma getrouwd

Dinsdag was het ‘de grote dag’ voor Anni Friesinger en Ids Postma. Het schaatskoppel trouwde in het gezelschap van 20 gasten in Friesinger’s woonplaats Salzburg. De Duitse krant Bild pakte groots uit met een verslag van het huwelijk en een fotoreportage.

Op website van Bild was woensdag een uitgebreide bruidsreportage van het gelukkige stel te bekijken. Het was echt de moeite van het doorklikken waard. Donderdag waren de plaatjes echter ‘nicht mehr verfugbar‘. Erg jammer! Gelukkig heeft Anni nog wel een paar foto’s op haar eigen website gepost. Klik hier om ze te bekijken.

In de krant zegt Friesinger dat ‘het grote feest pas volgend jaar is als ze in de kerk trouwt.’ Na het huwelijk met oud-schaatser Ids gaat Anni door het leven als Anni Friesinger-Postma.

Onder die naam doet ze trouwens niet mee aan de Olympische Spelen in Vancouver. Daar verschijnt ze aan de start als ‘Postma-Friesinger’. Toch gek, als je het mij vraagt ..

Een huwelijksreis zit er voorlopig niet in. Friesinger is al volop in voorbereiding voor de Winterspelen in februari 2010. Het paar denkt ook aan kinderen:

Of het paar denkt aan kinderen? „Jaaaaaa!”, zegt Friesinger in Bild. „Twee zou mooi zijn. Maar pas na het einde van mijn loopbaan, na de wereldkampioenschappen per afstand van 2011 in Inzell.”

Op haar eigen website vertelt Anni dat ze voorlopig gewoon in Salzburg blijft wonen. De boerderij van Ids in Deersum wordt grondig verbouwd. Pas als de renovatie achter de rug is gaat het schaatskoppel daar eventueel samenwonen.

Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anni Friesinger en Ids Postma getrouwd

  1. Klonko-Klonko

    Ben benieuwd wanneer 1 van de 2 een scheve schaats gaat rijden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>