Filmpje: Annette Gerritsen in FHM

Woensdag 22 december in de winkel. Dinsdag al exclusief in de bus bij de abonnees.

De warme winterspecial van FHM met op de cover één van Neerlands mooiste en leukste schaatssters: Annette Gerritsen!

Dit is de making off van FHM nummer 105:

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Filmpje Kjeld Nuis en Patrick Roest in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorien ter Mors in medailletaxi
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Filmpje: Annette Gerritsen in FHM

 1. R.S.

  Annette in de FHM?

  Dat vind ik helemaal niets voor haar.
  Daar is ze veel te keurig en te preuts voor.
  Bovendien zijn schaatsters veel te gespierd om
  vrouwelijk te zijn.
  What´s next? Wust in de Playboy?
  Het moet niet gekker worden.
  Annette moet zich op het schaatsen richten en zich niet met deze aktiviteiten bezig houden. Dat kan ze altijd nog doen wanneer ze uitgeschaatst en afgetraind is.

  Laat sexy bedoelde foto shoots maar over aan de hockeybabes.

    /   Reply  / 
  1. hein Becker

   Annette heeft een mooi lijf dus laat andereer ook van genieten voor mij is ze top.. een beautifull women met prachtige ogen.
   Ga door Annet,, Tony de Jong in playboy jij kan dat makkelijk over treffen.. en als je geld krijgt . je doet niks verkeers. groeten uit Egmond a zee

     /   Reply  / 
 2. j

  laat Anette dat even lekker zelf bepalen!
  wat is er trouwens mis met een lekkere gespierde schaatskont?

    /   Reply  / 
 3. Herman

  Annette is prachtig. En supervrouwelijk. Belachelijk om te zeggen dat getrainde en gespierde vrouwen niet vrouwelijk zouden zijn. Die hockeybabes zijn trouwens ook gespierd genoeg hoor. Gelukkig wel. En wat dacht je van Carolina Wozniacki? Of Maria Sjarapova? Of Ranomi Kromowidjojo? Dat is de league waarin Annette Gerritsen speelt. Een in alle opzichten prachtige topsporter.

    /   Reply  / 
 4. R.S.

  Annette is heus een mooie vrouw hoor. Daar zal ik niets van zeggen.
  Maar supervrouwelijk is een te groot woord en ze lijkt al helemaal niet op Sharapova of om dichter bij huis te blijven op Ellen Hoog of Fatima M d Melo;die al eerder in de FHM stonden.
  Annette is meer het type ´girl next door´ en daarom past deze fotoshoot ook niet bij haar. Veel te zware make up en te veel buik en beenspieren. De fotoshoot zou mooier zijn als het allemaal wat natuurlijker was en wat (af)gekleder. Een foto in lingerie is niet per definitie sexier of verleidelijker dan een foto in een mooie avondjurk.

  Overigens zei Sven Kramer in een interview in de Playboy van begin 2007 dat hij over het algemeen niet valt op schaatsdames omdat zij te getraind en te gespierd zijn. Het is dus niet voor niets dat hij zijn liefje in een andere véél vrouwelijkere sport ging zoeken. Hockeymeisjes zijn ook afgetraind,maar absoluut niet vergelijkbaar met de schaatsmeisjes die van top tot teen gespierd zijn en daarbij ook veel meer een ´boerenmeisjes imago´ hebben.

    /   Reply  / 
  1. Herman

   Zou er niets op tegen hebben om een van de andere schaatsdames eens in een leuke ´boerenmeisje in het hooi´ sessie te zien …

     /   Reply  / 
 5. klaas

  Ik vind Annette echt een mooie vrouw. Als ik haar man was zou ik haar dwingen in HOER te worden. Dan moet ze voor elk uur 2000 euro vragen. Lekker inkomen, met een lekker wijf erbij.

    /   Reply  / 
 6. EvM

  Wat een vreemde kijk op de schaatsdames! Nog nooit eerder iemand gehoord die er zo over dacht, om eerlijk te zijn.

  “de schaatsmeisjes die van top tot teen gespierd zijn en daarbij ook veel meer een ´boerenmeisjes imago´ hebben.” ????

    /   Reply  / 
 7. R.S

  Nou laten we het er dan op houden dat de schaatsmeisjes in ieder geval geen stadsmeisjes zijn. Als je het vergelijkt met de hockeymeisjes (Ellen,Naomi of Sophie) of de volleybalmeisjes (Manon Flier of Kim Staelens) of sommige zwemsters (Ranomi en Femke Heemskerk) dan zijn het echt wel boerinnetjes hoor.
  Dat kan je toch niet ontkennen? Niet dat het erg is natuurlijk.
  De provincie zit er vol mee en daar is niets mis mee.
  Annette valt nog wel mee,maar Wust,Valkenburg,v Deutekom,Boer en Voorhuis om er maar een paar te noemen zou ik toch geen schaatsbabes willen noemen. Maar het zijn vast hele aardige meisjes hoor,daar niet van;-)

    /   Reply  / 
 8. NON MACHO

  Jongetjes toch,
  Wat een triest tijdverdverdrijf om sportvrouwen op zo’n puberachtige wijze te bespreken op het net.
  Weten jullie wel dat de meeste van deze dames naast hun schaatscarriere veelal studeren aan Universiteiten ,dus in de GROTE STAD en vaak al Drs. zijn. Waarom gaan jullie niet gewoon fokken op Mokkels.nl? typisch iets voor jullie. In het Engels noemen ze jullie ‘Male Chauvinist Pig’s dus pak je woordenboek en hou het hier een beetje netjes. Dag zielige Plebejers ( weer een woordenboek nodig? ) Ik ga met plezier schaatsen kijken en zeker morgen ook. Dag boertjes met je biertje en witte dikke buikjes.

    /   Reply  / 
 9. mosselman

  “mannen” die zo over vrouwen praten, moet geeneens antwoord/aandacht geven.
  Dat is precies waar ze naar hunkeren, bij gebrek aan plaatjes uit boekjes.

    /   Reply  / 
 10. R.S

  @Beste Non Macho Waarom mag er in een topic dat gaat over Annette Gerriten in de FHM níet over het uiterlijk van Annette of de schaatsters in het algemeen worden gesproken? Als je schaars gekleed in de FHM gaat staan dan kan je er op wachten dat men daar een mening over heeft. En wat is er mis met boerenmeisjes? Niets toch? Ik zeg toch niet dat ze lelijk of simpel zijn;integendeel! Nog even wat anders: Hoe kom je erbij dat er zoveel (top)schaatsers zijn die studeren aan de universiteit.
  Dat is helemaal niet het geval.In ieder geval níet in de top.
  Hoeveel studenten op universitair niveau telt bv de TVM-ploeg of een andere profesionele ploeg? Voor studerende topsporters moet je bij zwemmen,hockey of turnen zijn.

    /   Reply  / 
 11. R vd Marel

  Annette kan zich er beter mee bezig houden hoe ze nu eens een échte winnaar wordt,ipv in de FHM te willen staan. Al jarenlang draait ze heel goed in de top mee,maar de stap van de tweede naar de eerste plaats heeft zij nog steeds niet gemaakt.Ze is nu toch een beetje de ´eeuwige tweede´ Natuurlijk ook heel goed,het is altijd beter dan de ´eeuwige vierde´ maar als topsporter wil je toch voor het aller hoogste gaan? Tot dus ver mist Annette net die échte killersmentaliteit die nodig is om willen te winnen en om te blijven winnen. Nesbitt is zo´n killer,evenals Sablikova of onze eigen Sven voordat hij geblesseerd raakte.Ook Marianne(zowel Timmer als Vos)is/was zo´n échte killer,net als Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel.Het is niet voor niets dat deze personen meerdere maken Olympisch goud wisten te behalen. In de FHM staan kan iedere sportster,maar wínnen is niet voor iedereen weggelegd.

    /   Reply  / 
 12. hein Becker

  annet is een super mooi meisje met alles op zijn plaats toen Tony de jong naakt ging in playboy was ik overdonderd .dat was een trutje. maar met een fantasties lichaam..
  Annet doe lekker wat jij wil. en laat andere maar lullen je bent voor mij top met hele mooie ogen. ,liefs uit Egmond aan Zee

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>