Pechstein bedankt publiek Thialf

Zo typisch Claudia Pechstein dit! Ooit verfde ze haar haar al eens in de kleuren van de Duitse vlag. Gevoel voor show kan haar niet ontzegd worden. Zaterdag had ze ook weer zo’n actie tijdens de wereldbekerfinale in Heerenveen. De Duitse bedankte op geheel eigen wijze het publiek voor de steun tijdens haar rit op de 3000 meter.

Claudia Pechstein maakte enkele weken geleden haar rentree in het internationale schaatsen na een dopingschorsing van twee jaar.

Binnen de schaatswereld zijn de meningen verdeeld over de terugkeer van Pechstein. Maar het Nederlandse publiek ziet haar kennelijk nog steeds graag schaatsen. Dat kon de Duitse blijkbaar wel waarderen. Na de eerste ritten op de 3000 meter, vlak voor de dweilpauze, reed ze een extra rondje op het ijs van Thialf. In haar handen had ze een briefje waarop in grote letters geschreven: BEDANKT!

Tot aan de dweil zette Pechstein de snelste tijd op de klok op de 3000 meter: 4’09’60. Die tijd bleek uiteindelijk goed voor de vierde plaats.

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!
Lees ook:Filmpje: Yara van Kerkhof in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>