Wust wint NSP-prijs

Ireen Wüst is maandag door de Nederlandse sportpers onderscheiden met de NSP-prijs. De prijs wordt ieder jaar toegekend aan een persoon uit de sportwereld die, in goede en slechte tijden, oog blijft houden voor de wensen en belangen van de sportmedia. Kan me inderdaad niet herinneren dat ze me ooit een interview geweigerd heeft. (Foto: Q Music)

Volgens de jury verdient Ireen Wust de prijs omdat zij altijd probeert begrip te kweken voor de situatie van de sporter en tegelijkertijd interesse toont in de werkwijze en belangen van de media.

”Zij is altijd bereid tekst en uitleg te geven, ook op momenten dat een ander liever via de achterdeur zou zijn weggeslopen”, aldus de jury.

Eerdere winnaars van de NSP-prijs zijn onder anderen Leontien Zijlaard-van Moorsel (2003), Mark Huizinga (2008) en Rafael van der Vaart (2009). De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bijbehorende oorkonde.

Bron: Nusport.nl

Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>