Kramer en Wüst Schaatsers van het jaar, Antoinette de Jong Schaatstalent

Niet echt een verrassing natuurlijk dit … Maar het hoort nou eenmaal bij de afsluiting van het langebaanseizoen. Ireen Wüst en Sven Kramer zijn verkozen tot Schaatsers van het Jaar. Ze namen woensdagavond in Amsterdam de Ard Schenk Awards in ontvangst. Antoinette de Jong kreeg de Egbert van ’t Oever-aanmoedigingsprijs voor het schaatstalent van het afgelopen seizoen.

Wüst, die dit jaar vier wereldtitels en een Europese titel op haar naam schreef, kreeg de Award uit handen van Arjan Bos, de directeur van TVM, de sponsor van haar ploeg.

TVM stopt na de Spelen van 2014 met de sponsoring van de schaatsploeg. Ook Sven Kramer won de prijs voor de vijfde keer. Hij kreeg de award uit handen van Rintje Ritsma.

Antoinette de Jong schaart zich als Schaatstalent van het Jaar in het rijtje namen als Thomas Krol, Pien Keulstra, Lotte van Beek en Marrit Leenstra.

 

Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>