Sippe Koen Verweij krijgt zilver op Medals Plaza

Koen Verweij heeft zondag zijn zilveren 1500 meter-medaille omgehangen gekregen op Medals Plaza in Sochi. Verweij kwam zaterdag drie duizendsten tekort voor het goud .. Die teleurstelling kon hij ook tijdens de medaille-ceremonie nog steeds niet verbergen.

Het goud ging naar de Pool Zbigniew Brodka, de Canadees Denny Morrison won het brons.

Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Jorien ter Mors in medailletaxi
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sippe Koen Verweij krijgt zilver op Medals Plaza

 1. Carola

  Koen heeft bij mij elk respect verloren, wat een huilebalk en jankert! Hij heeft gewoon niet hert hardst geschaatst en dan krijg je geen goud, zo gaat het spelletje nou eenmaal. Hij zou de ogen uit z’n kop moeten schamen zoals hij op het podium stond. Letterlijk n figuurlijk een ongelofelijke loser!

    /   Reply  / 
  1. Jolanda

   Nou nou vergeet niet dat hij daar een jaar voor getraind heeft. Wees eerder een beetje trots op hem

     /   Reply  / 
 2. lukas

  ha ha winner Poland ! :D

    /   Reply  / 
 3. Nancy

  @Carola: Wat zou jij doen als alles in het teken heeft gestaan voor die ene afstand en dan op 6cm verliezen… Vind het knap dat hij gisteren tijdens de ceremonie wel een lachje op zijn gezicht heeft weten te toveren… Wij zijn trots op Koen, vinden het geweldig dat hij zilver heeft!!! Op dat moment voelde hij zich de verliezer en dat kan ik me heel erg goed voorstellen!!! Lekker makkelijk oordelen vanaf de bank voor de tv…

    /   Reply  / 
 4. Gert

  @ Carolla
  Het is geen wedstrijd wie het beste overkomt op het podium.
  Je hebt gelijk dat het erom gaat wie het hardste schaatst. Daar heeft Koen toch wel een aardig poging gedaan. Wat we daarna gezien hebben is wel een oprechte Koen. die even tijd nodig heeft om het een en ander te verwerken.
  Stel dat het Nederlandse team bij de ploegen achtervolging straks mede dankzij Koen wint. Dan moet jij je toch wel gaan schamen bij iedere blijdschap die je eventueel laat zien.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>