Sven Kramer ‘onwijs goedkoop’ voor Brandloyalty

Sven Kramer is woensdagochtend in Den Bosch officieel gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van de schaatsploeg van coach Jac Orie. Kramer heeft getekend voor één seizoen.

Tijdens de persconferentie vertelde de Fries dat hij na het WK Afstanden in Sochi al wist dat hij met Jac Orie wilde gaan werken. Hij vertelde ook dat hij voor een andere ploeg gekozen zou hebben als TVM niét gestopt zou zijn. Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Onwijs goedkoop

Daarvoor moet Kramer wel flink inleveren. Hij verdient bij Brandloyalty bij lange na niet wat hij bij TVM verdiende. Maar daar is het hem niet om te doen: “Ik noem geen bedragen. Het is zeker geen vetpot. Geld is leuk, maar het is niet mijn drijfveer. De wil en de drang om hard te schaatsen is belangrijker dan een dikke bankrekening.” En, grapte hij: “Ik ben onwijs goedkoop.”

Bron: Nu.nl / NOS.nl

Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Sprookjes bestaan: Esmee Visser Olympisch kampioene 5000 meter!
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>