Michel Mulder nationaal sprintkampioen 2014

Michel Mulder wint nk sprint 2014 adam

Michel Mulder heeft zaterdag in Amsterdam de nationale sprinttitel 2014 veroverd. De Olympisch kampioen en wereldkampioen sprint reed zichzelf helemaal leeg op de afsluitende 1000 meter. Zijn tijd van 1.11’49 was daardoor net genoeg om Hein Otterspeer achter zich te houden in het eindklassement.

Hein Otterspeer won zaterdag de 1000 meter in 1.10’72. Een baanrecord voor de Coolste Baan van Nederland dat voorlopig wel even zal blijven staan. Otterspeer reed ermee naar het zilver in het eindklassement.

Kjeld Nuis – die vrijdag de 1000 meter won – werd met 1.11’03 derde. Ook in het eindklassement was het brons voor Nuis.

Klik hier voor de volledige uitslag van de tweede 1000 meter.

En hier voor het eindklassement heren NK Sprint 2014.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>