Per direct einde seizoen voor Sven Kramer

Sven Kramer heeft zondag per direct een punt gezet achter dit schaatsseizoen. De Olympisch kampioen op de 5 kilometer ondergaat volgens de officiele lezing een operatie aan zijn luchtwegen. Hij komt dus ook niet in actie bij het WK Allround in Thialf, een tegenvaller voor het publiek!

Kramer werd zaterdag bij het NK Allround in Amsterdam gediskwalificeerd op de 5000 meter omdat hij volgens de jury een kickfinish had gemaakt. Hij besloot daarop om zondag niet meer in actie te komen op de 1500 meter.

Kramer mist behalve het WK Allround ook de World Cup in Inzell en de finale van de World Cup in Heerenveen.

Lees ook:Onverwacht brons Nederlandse vrouwen op aflossing
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Per direct einde seizoen voor Sven Kramer

  1. Minne

    Sven heeft een hele mooie reden gevonden om zijn en ieders teleurstelling te laten blijken. Geen ruzie, maar een operatie aan zijn luchtwegen. Hij had deze ingreep zeker na het seizoen laten uitvoeren, maar nu dus iets eerder. Heeft die malloot van een jurylid toch nog iets positiefs tot stand gebracht, maar liever hadden wij dit niet gehad. Voor mij is het schaatsseizoen nu ook over. Ik ga niets meer via de TV volgen. Ik hoop dat het publiek dit ook laat merken en niet naar de komende schaats evenementen in Nederland gaat. Jammer voor de andere deelnemers en voor de organisatie, maar je kunt niet straffeloos de beste schaatser aller tijden beledigen. Dus dit is mijn oproep,boycot alle resterende schaats evenemente van dit seizoen. Minne Dijkstra, een 80 jarige liefhebber.

      /   Reply  / 
  2. P.G.Th.Smeets

    Hoe krijgt zo een vent in zijn paardekop om zo iets te doen.Als ik Sven was zou ik vertrekken uit dit apenland.Hier wordt alles kapot gemaakt.Ik vind dit niet normaal. GRoetjes en steun van Pierre Smeets Geleen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>