Nederland tegen Polen in halve finale team pursuit

Team Nederland heeft zich zoals verwacht vrijdag geplaatst voor de halve finale van de team pursuit bij de Winterspelen in Sochi.

Sven Kramer, Koen Verweij en Jan Blokhuijsen waren met 3.44’48 een maatje te groot voor Frankrijk in de achtste finale van de ploegenachtervolging.

De halve finale wordt later op de vrijdag verreden in de Adler Arena in Sochi. Nederland moet het opnemen tegen Polen dat met 3.42’78 Noorwegen versloeg.

Ook Canada plaatste zich voor de halve finale van de ploegenachtervolging. Met 3.43’30 waren ze te sterk voor Team USA dat dus zonder schaatsmedailles terugkeert naar de Verenigde Staten. Canada komt in de halve finale uit tegen Korea dat met 3.40’84 veel te sterk was voor Rusland.

Korea zette in de kwartfinale de snelste tijd neer. Polen, tegenstander van Oranje in de halve finale, was bijna twee seconden sneller dan Team Nederland …

Klik hier voor de volledige uitslag van de kwartfinale team pursuit heren.

Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>