Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018

podium-1000-meter-dames-sochi-2014

Zou het Ireen Wust lukken om ook woensdag te glanzen op de 1000 meter dames in PyeongChang? Het zou zo maar eens kunnen want de Brabantse verkeert in een bloedvorm. En vooral de kortere afstanden heeft ze lekker in de benen zitten. De 3000 meter was net te lang (zilver), de 1500 meter precies lang genoeg (goud!) en de 1000 meter doet ze er in deze winnng mood op haar sloffen even bij .. zo stel ik me dat voor. (Foto: podium 1000 meter dames Sochi 2014)

Op de 1000 meter komt Wust natuurlijk wel weer Takagi tegen die op de 1500 meter pas in de laatste ronde moest toeleggen op de tijd van Wust. De Japanse pakte maandag het zilver en is woensdag wat mij betreft de topfavoriete voor het goud. Al mogen we Olympisch titelverdedigster Hong Zhang ook nog niet afschrijven.

En wat te denken van onze landgenotes Jorien ter Mors en Marrit Leenstra .. volop medaillekansen dus op woensdag 14 februari in PyeongChang!

KLIK HIER VOOR DE LOTING 1000 METER DAMES

En hier voor de meeschrijflijst

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG

Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Achtereekte Olympisch kampioene 3000 meter
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Ter Mors snelt naar Olympisch goud op 1000 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>