Kolder en Team Liga uit elkaar

Peter Kolder is volgend seizoen niet langer de coach van Team Liga. Dat is vrijdag bekend gemaakt door de damesploeg van Annette Gerritsen, Margot Boer en Floor van de Brandt.  De breuk is het gevolg van ‘een verschil van inzicht’. (Foto: KNSB)

“Wij zijn Peter Kolder zeer dankbaar voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan het eerste, succesvolle seizoen van onze damesploeg Team Liga”, liet bestuurlid Michel van Grunsven weten. “Onze zienswijzen voor wat betreft het volgende seizoen blijken echter te verschillen en vandaar het gezamenlijke besluit dat onze wegen zich scheiden.”

Wie de nieuwe trainer van de equipe van Annette Gerritsen, Margot Boer en Floor van den Brandt wordt, is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de toekomst van Kolder: “Ik ga me nu oriënteren op een volgende stap”.

Bron: Schaatsen.nl

Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>