Otterspeer weg bij 1nP

Hein Otterspeer schaatst volgend seizoen niet meer voor 1nP. Dat heeft de sponsor maandag laten weten, meldt Schaatsenzo.nl. De talentvolle sprinter heeft een droomseizoen achter de rug. Dat er voor Otterspeer een transfer in de lucht hing was begin februari al duidelijk. TVM nodigde hem toen al uit om met het team op trainingskamp te gaan naar Calgary en Salt Lake City.

Robbert de Rijk en Rens Boekhoff rijden volgend jaar ook niet meer voor 1nP. Hun contract wordt niet verlengd, zo maakte het management van de schaatsploeg bekend.

De Rijk, Boekhoff, Otterspeer, Arjen van der Kieft, Annouk van der Weijden, Brecht Kramer en Marit Dekker vormden afgelopen seizoen het nieuwe team 1nP.

Brecht Kramer  zette onlangs zelf een punt achter haar schaatscarrière. Arjen van der Kieft liet tijdens het WK Afstanden in Inzell weten dat hij liever in een ploeg wil schaatsen met meer stayers.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>