Team Anker ook compleet

Ook Team Anker is compleet voor het nieuwe schaatsseizoen 2011-2012. De vrouwenploeg biedt onderdak aan Marit Dekker, Mayon Kuipers, Sophie Nijman, Ingeborg Kroon en Bo van der Werff. Op de foto worden de dames geflankeerd door coach Dennis van der Gun.

Bo van der Werff heeft een stageplaats bij Tean Anker. Dat heeft alles te maken met de samenwerking met de schaatsacademie. Het team zal zich vanaf seizoen 2011-2012 nauw verbinden aan de Groningse Schaatsacademie om de talentontwikkeling binnen het schaatsen te optimaliseren en daarnaast de basis voor het eliteteam te vergroten.

Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>