Groenewold vindt hoofdsponsor

Renate Groenewold en coach Peter Kolder hebben eindelijk een hoofdsponsor gevonden voor hun damesschaatsploeg. Dat heeft het team donderdag bekend gemaakt. De geldschieter is Op=Op Voordeelshop. Team Groenewold heet voortaan dus Team Op=Op Voordeelshop. Een naam die in ieder geval gaat opvallen in de schaatswereld!

Op=Op Voordeelshop verkoopt drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten van A-merken. De hoofdsponsor verbindt zich komend seizoen aan het team van Groenewold en heeft een optie voor nog eens twee jaar. In dat geval is het de verbintenis tot en met de Olympische Spelen van Sochi in 2014 rond.

Groenewold: “We zijn in april aan een avontuur begonnen waarvan we niet zeker wisten waar het exact heen zou leiden. Een ding wisten we wel zeker. We gaan voor een ploeg met  talentvolle vrouwelijke rijdsters die we sportief gezien naar de wereldtop willen brengen. Maar ook de individuele sociale en maatschappelijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. We zijn dan ook superblij met Op=Op Voordeelshop als hoofdsponsor.”

Vincent Alkema en Jos Venema van Op=Op Voordeelshop over het hoofdsponsorschap: “We zijn erg trots dat we onze naam als hoofdsponsor mogen verbinden aan deze nieuwe damesschaatsploeg. Voor ons is het een uitgelezen kans om onze naamsbekendheid te vergroten.”

De ploeg vertrekt eind september voor een trainingskamp naar Inzell. Half oktober is de officiële ploegenpresentatie.

Het Team Op=Op Voordeelshop bestaat uit Carlijn Achtereekte, Natasja Bruintjes, Lisette van der Geest, Marije Joling, Thijsje Oenema en Annouk van der Weijden.

Bron: Persbericht

Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Ter Mors snelt naar Olympisch goud op 1000 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>