Op=Op neemt vlucht met Corendon

Zelfs the sky is niet langer the limit, zo lijkt het wel, voor Renate Groenewold. Onlangs wist ze voor haar damesploeg al Op = Op Voordeelshop als hoofdsponsor te strikken. En vandaag zal tijdens de officiële ploegenpresentatie in Hof van Saksen ook nog eens luchtvaartmaatschappij Corendon worden voorgesteld als co-sponsor. You go girl!

 

 

De luchtvaartmaatschappij en touroperator heeft zich voor het komende schaatsseizoen aan de ploeg verbonden en zal onder meer twee trainingskampen verzorgen.

“Via logo’s op de pakken willen wij het schaatspubliek bereiken”, verklaarde Corendon-directeur Atilay Uslu hun keuze. “Wij zijn al actief in het honkbal bij Corendon Kinheim en bij ADO Den Haag. Daar hebben we geluk gebracht, want de sportieve prestaties werden meteen beter. Ook van de schaatssters hebben we hoge verwachtingen.”

Team Op = Op Voordeelshop bestaat uit Moniek Kleinsman, Carlijn Achtereekte, Natasja Bruintjes, Lisette van der Geest, Marije Joling, Thijsje Oenema en Annouk van der Weijde.

Bron: De Telegraaf [Schaatsen]

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Onverwacht brons Nederlandse vrouwen op aflossing
Lees ook:Irene Schouten en Koen Verweij winnen brons op Mass Start
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Op=Op neemt vlucht met Corendon

  1. Pingback: Essent blijft sponsor schaatsen | SCHAATSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>