TVM nog zeker 2 jaar sponsor

Gaat TVM door als geldschieter? De schaatswereld keek met bonzend hart uit naar de presentatie van ‘s lands grootste schaatsploeg die donderdag plaats vond. Gelukkig kon TVM-baas Arjan Bos positief antwoorden op de prangende vraag. TVM gaat zeker door tot en met de Olympische Winterspelen van Sotsji in 2014.

(Foto: TVM)

De verzekeraar heeft het in 2012 aflopende contract met de ploeg van onder anderen Sven Kramer en Ireen Wüst met twee jaar verlengd.

Het is nog niet bekend of TVM, dat sinds 2000 aan het schaatsen is verbonden, er daarna mee stopt. “In 2013 volgt er een nieuwe evaluatie en kijken we of we doorgaan met sportsponsoring en sponsoring van de schaatsploeg”, zegt president-directeur Arjan Bos.

Het schaatsteam van TVM bestaat nu uit Sven Kramer, Ireen Wüst, Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers, de broers Wouter en Remco olde Heuvel en Jorien Voorhuis. Het is niet zo dat de contracten van alle zeven rijders en rijdsters automatisch met twee jaar worden verlengd.

“Met Kramer en Wüst willen we graag verder”, aldus Bos. “Verder is het handig om sommige posities open te houden. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat Koen Verweij het heel goed doet, of Marrit Leenstra.” Beide schaatsers kwamen al voor TVM uit, maar rijden nu bij Hofmeier.

Het is de bedoeling dat TVM blijft werken met een groep van zes of zeven schaatsers en schaatssters. “Acht of negen doen we niet meer”, aldus Bos, die ook de optie openhield dat TVM gaat samenwerken met een andere sponsor. Meerdere bedrijven hebben volgens de president-directeur al interesse getoond in de schaatssport.

 

Lees ook:Ireen Wüst vlaggendrager slotceremonie PyeongChang
Lees ook:Kramer, Verweij, Schouten en Van der Weijden naar finale Mass Start
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “TVM nog zeker 2 jaar sponsor

  1. Pingback: Kuipers per direct weg bij TVM | SCHAATSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>