Hofmeier heet nu Team Hart

Het Hofmeier schaatsteam gaat per direct verder onder de naam Team Hart. De ploeg heeft de naamgeving en de uitingen ter beschikking gesteld aan de Hartstichting. De partijen werken in ieder geval samen tot en met de Olympische Spelen in Sotsji 2014 en hebben de intentie uitgesproken langer aan elkaar verbonden te blijven.

(Foto: Team Hart)

Gisteren werd al bekend dat de ploeg met de toppers Marrit Leenstra en Koen Verweij doorgaat tot en met Winterspelen. Hofmeier en de Hartstichting zullen nu samen dat traject ingaan en daarna waarschijnlijk nog twee jaar met elkaar door gaan.

Vanaf dit weekend bij het KPN NK Afstanden zal de ploeg ook in een vernieuwd pak rijden. De overheersende kleur zal nog steeds wit zijn, maar er komen nu de rode accenten van de Hartstichting bij. De naam van Hofmeier verdwijnt van het schaatspak.

Hofmeier is nu vijf jaar in het schaatsen actief. “We hebben onze doelen bereikt”, aldus Marcel Adriaanse, directeur en eigenaar van het bedrijf. “We konden nog vijf of tien jaar op deze manier door, maar we hebben gekozen voor een andere setting. Het schaatsteam is nu niet langer afhankelijk van een sponsor. Daardoor zorgen we voor continuiteit.”

Bron: website  Team Hart

Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hofmeier heet nu Team Hart

  1. Pingback: Filmpje: ‘de mooiste ijsbaan ter wereld’ | SCHAATSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>