Bart Veldkamp weg bij TVM

Bart Veldkamp gaat weg bij de schaatsploeg van TVM. Dat liet het commerciële team vrijdag weten. De oud-schaatser schreef het nieuws over zijn vertrek ook zelf op Twitter. Bart Veldkamp was de afgelopen twee jaar assistent-trainer van hoofdcoach Gerard Kemkers.

TVM stond open voor verdere samenwerking, maar Veldkamp heeft de teamleiding deze week laten weten dat hij zijn ambities op een andere wijze wil invullen.”Ik ga mij richten op consultancy in de schaatssport”, aldus Veldkamp. “De afgelopen twee jaar heb ik plezierig met Gerard Kemkers en alle overige TVM-leden samengewerkt. We hebben in die twee jaar met onze schaatsers mooie resultaten behaald.”

“Ik kijk daar met een positief gevoel op terug. Mijn ambities reiken echter verder dan de positie die TVM mij kan bieden. Daar heb ik goed over nagedacht en uiteindelijk besloten dat ik het verstandiger vind om mijn eigen weg te gaan.”

Bron: Schaatsen.nl

Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Brons voor Irene Schouten en Koen Verweij op Mass Start
Lees ook:Ter Mors snelt naar Olympisch goud op 1000 meter
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Kjeld Nuis voor tweede keer in medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>