Jac Orie zoekt nog rijdsters voor Team Activia

Jac Orie heeft donderdag in Maarssen zijn damesploeg gepresenteerd. De nieuwe hoofdsponsor – Activia – was al eerder uitgelekt. De ploeg bestaat nu uit Annette Gerritsen, Laurine van Riessen en Diane Valkenburg. Maar Orie is nog altijd op zoek naar één of twee extra rijdsters.

(Foto: Activia)

“We hebben problemen om er schaatsers bij te krijgen”, gaf Orie donderdagochtend toe tijdens de persconferentie van Team Activia. Orie is verzekerd van de geldschieter tot en met oktober 2014. De focus van de ploeg ligt dan ook op de Olympische Spelen van Sotsji.

Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>