Team LIGA gaat er nu officieel tegenaan

Hoe Team Liga er komend seizoen uit zal zien was al geen geheim meer.

Onder de kop ‘Vernieuwde Team LIGA bekend’  liet de ploeg van Marianne Timmer vorige week op de eigen website al weten welke rijdsters er in haar team zitten: namelijk Margot Boer, Janneke Ensing, Mayon Kuipers, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema en Janine Smit.

(Foto: Team Liga)

Toch kreeg Timmer dinsdag nog wel wat lastige vragen voor haar kiezen. Haar ploeg viel na vorig seizoen bijna helemaal uit elkaar. Op Margot Boer na liepen alle schaatssters weg en ook coach Rutger Tijssen verliet het team.

Volgens Marianne Timmer liept het stuk op de communicatie: “We hebben vorig jaar ruis op de lijn gehad.” Dat gold niet alleen voor de begeleiding, maar ook voor het team. “We hebben daarom dit jaar heel anders geselecteerd. We hebben gekeken: wat past goed bij elkaar. We zitten nu veel meer op één lijn dan vorig jaar”, zei Timmer tegen Schaatsen.nl.

 

Onderstaande trailer werd dinsdag vertoond tijdens de perspresentatie.

Liga en Team Liga, samen er tegenaan!

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>