Nood nu echt aan de man voor schaatsteam Van Veen

Het lijkt onwerkelijk maar toch is het de keiharde realiteit. De succesvolle schaatsploeg van coach Jan van Veen heeft het water aan de lippen staan.. Als hij voor 1 januari geen sponsor vindt, moet hij stoppen met de naar hem genoemde ploeg. Diverse rijders van het team wonnen dit seizoen al wereldbekerwedstrijden (o.a. Koen Verweij, Maurice Vriend en Marrit Leenstra). Toch is er kennelijk geen geldschieter te vinden ..

“Als er nu geen sponsor instapt, is het voorbij”, zegt Van Veen vrijdag in AD Sportwereld. “Je kunt het niet nog een maand uitstellen.”

De schaatsers zijn op de hoogte van de situatie. Ook de schaatsbond KNSB en NOC*NSF zijn geïnformeerd. Van Veen heeft de sportkoepel om financiële steun gevraagd. “Als we geen sponsor vinden, is dat onze laatste strohalm.”

 

Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Ter Mors snelt naar Olympisch goud op 1000 meter
Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>