Activia stopt met sponsoring damesploeg

Team Activia

Activia stopt vanaf september met de sponsoring van de damesploeg van coach Jac Orie. Dat is maandag bekendgemaakt. Het zuivelmerk gaat zich richten op reclamecampagnes buiten de sport, zo luidt de verklaring.

Van Team Activia was bij de Winterspelen in Sochi alleen Laurine van Riessen ‘actief’. Annette Gerritsen, Diane Valkenburg, Roxanne van Hemert en Pien Keulstra wisten zich niet te plaatsen voor de Olympische Spelen.

Op Twitter liet Jac Orie weten: ,,Jammer dat Activia stopt. Altijd geweldige sponsor geweest. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie opvolger voor de damesploeg gaan vinden.”

 

Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Activia stopt met sponsoring damesploeg

  1. Astrid ten Voorde

    Dames gewoon een Crowdfunding project op gaan zetten zodat je gewoon kunt blijven schaatsen zonder verplicht tijd te verspillen aan reclame maken. Als je het goed opzet kun je er goed van leven al is het vrij nieuw hier in Nederland.

    En Nederlandse schaatsers en ook andere disciplines jullie zijn geweldig op dreef dit jaar echt mooi om naar te kijken. En mooiste vind ik de emoties die jullie laten zien dus maak je niet druk om wat sommige mensen denken dat is helemaal niet boeiend. Als je wil huilen laat je lekker gaan, ben je boos ook goed en ga je helemaal uit je dak van vreugde is het super. Ik geniet graag mee voor de tv ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>