Jammer voor Anni, jammer voor het toernooi

Wat betreft de ploegenachtervolging was de kogel gisteren door de kerk, vandaag liet coach Gianni Romme weten dat Anni Friesinger morgen hoogstwaarschijnlijk ook niet start op de 1500 meter in Salt Lake City. Anni’s griep houdt aan en wil ze zondag nog iets kunnen laten zien op de 1000 meter, moet ze haar lichaam nu rust gunnen. Een officiële afmelding is er nog niet geweest, maar er moet een klein wonder gebeuren wil Friesinger aan de start verschijnen. “Het gaat gewoon niet”, waren Romme's teleurgestelde woorden. Zonde!

Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte
Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Irene Schouten legt uit wat Mass Start is

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jammer voor Anni, jammer voor het toernooi

  1. Marten

    Helaas.

    De start mee schrijflijst impliceert dat Annie toch echt niét meedoet. Helaas! Wüst heeft nu weer een stukje minder competitie. Wat op zich niet verkeerd is maar het op zich toch een gedevalueerd veld geworden is, met alle respect voor groves en nesbitt en klassen, maar zo is het toch naar mijn mening. Maar wie er niet is kun je niet verslaan, dus moet iedereen de strijd maar aan gaam met Ireen.
    Ik wens haar in ieder geval veel succes en hoop ook dat Anni nog wel de 1000 rijd zondag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>