Kramer kan tevreden zijn met 500 meter

Ondanks zijn belabberde fysieke conditie kan Sven Kramer tevreden zijn over de start van het WK Allround in Heerenveen. Al was de Fries zelf niet helemaal blij met de 500 meter, met zijn tijd van 36’45 heeft hij toch al een aardig gaatje geslagen met de concurrentie. De Noor Håvard Bøkko kwam letterlijk en figuurlijk niet verder dan 36’62. En ook de Rus Ivan Skobrev liep met 36’78 behoorlijk wat achterstand op.

De 500 meter werd in Thialf gewonnen door de Pool Konrad Niedzwiedzki in 35’68. De Zweed Joel Eriksson werd tweede (36’25). De 20-jarige Amerikaan Jonathan Kuck reed naar de derde plaats in 36’31. Hij zou wel eens de verrassing van dit WK kunnen worden!

Sven Kramer eindigde in de uitslag van de 500 meter op de zesde plaats. De enige allrounder van naam die wat winst wist te pakken op Kramer was de Amerikaan Trevor Marsicano. Met 36’40 werd hij vijfde.

Jan Blokhuijsen werd negende (36’62). Ted-Jan Bloemen reed met 36’87 een persoonlijk record op de 500 meter. Hij werd dertiende. Wouter Olde Heuvel kon niet imponeren. Met 36’95 eindigde hij op de vijftiende plaats.

De mannen rijden vrijdag ook nog de 5000 meter. De vrouwen komen zaterdag pas in actie op het WK Allround 2010.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 500 meter.

Klik hier voor het tussenklassement na 1 afstand.

Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>