Oranje wint nipt de team pursuit in Erfurt

Nederland heeft zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden in Erfurt nipt de team pursuit gewonnen. Met 3’45’21 bleven Sven Kramer, Jorrit Bergsma en Koen Verweij in een directe confrontatie Korea voor (3’45’33). Het brons was voor Polen (3’45’79)

Het was geen makkie voor Oranje. Eerst had Jorrit Bergsma grote problemen om bij te blijven, daarna was het Koen Verweij die een gaatje moest laten vallen. Uiteindelijk kwamen de Nederlanders niet iets eerder over de streep dan de Koreanen.

Klik hier voor de volledige uitslag van de team pursuit heren.

Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Roest vervangt Verweij op ploegenachtervolging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>