Sang-Hwa Lee wint 1e 500 meter in Sochi, Oenema derde tijd

Sang-Hwa Lee – wie anders? – heeft zondag bij het WK Afstanden in Sochi de eerste 500 meter gewonnen. De Koreaanse dook als enige onder de 38 seconden met 37’69. De Russische Olga Fatkulina, die zaterdag ook de 1000 meter won, klokte met 38’14 de tweede tijd. Thijsje Oenema deelde in eerste instantie de derde plaats met Jenny Wolf in 38’16. Op duizendsten bleek Oenema toch net sneller dan Wolf.

Laurine van Riessen noteerde de negende tijd in 38’53, Margot Boer werd 15e met 38’72.

Later op de zondagmiddag rijden de dames nog een 500 meter.

Klik hier voor de uitslag 1e 500 meter dames.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>