Loting 4e dag WK Afstanden 2015 Heerenveen

Zondag is de vierde en laatste dag van het WK Afstanden in Heerenveen. Een relatief kort dagje met de 500 meter voor de heren, de 1500 meter dames en de Mass Start voor dames en heren. De wedstrijden beginnen zondag om 13.15 uur in Thialf.

Zondag is meteen ook de laatste wedstrijddag in het ‘oude’ Thialf: ‘s lands enige echte ijstempel ondergaat na dit schaatsweekend een ingrijpende verbouwing. De renovatie is noodzakelijk om in de toekomst nog verzekerd te zijn van internationale schaatstoernooien in Heerenveen.

Klik hier voor de loting 1e 500 meter heren

Klik hier voor de loting 1500 meter dames

Klik hier voor de loting 2e 500 meter heren

Mass Start heren

Mass Start dames

Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Irene Schouten legt uit wat Mass Start is
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 500 meter heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>