Brittany Bowe opent WK Sprint met winst 500 meter


Brittany Bowe 500m wk sprint 2015

Brittany Bowe heeft zaterdag bij het WK Sprint in Astana de openingsafstand gewonnen. De Amerikaanse finishte in 37’59 en versloeg daarmee haar landgenote en grootste concurrente voor de wereldtitel Heather Richardson.

Richardson klokte de tweede tijd met 37’87. De Tjechische Karolina¬† Erbanov√° werd derde in 38’04.

De Nederlandse dames konden niet mee met het sprintgeweld van de overige dames. Thijsje Oenema noteerde de zesde tijd (38,30), Margot Boer werd negende (38’38) en Laurine van Riessen vijftiende (39’17).

Klik hier voor de volledige uitslag van de 500 meter dames.

 

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>