Noorse Njåtun supersnel op 1500 meter WK allround

Ida Njatun 1500m wk allround 2015

De Noorse Ida  Njåtun heeft zondag bij het WK Allround in Calgary verrassend de 1500 meter gewonnen. Met 1.52’71 was ze ruim anderhalve seconde sneller dan de nummer twee Heather Richardson die 1.54’23 noteerde.

Richardson gaat na drie afstanden nog steeds aan de leiding in Canada. Maar de beste papieren voor de titel zijn voor de Tjechische Martina Sablikova. Ze werd vijfde op de 1500 meter in 1.54’55 maar staat met de 5 kilometer nog de boeg tweede in het klassement. Op 5,77 seconden achter de Amerikaanse .. een makkie voor Sablikova!

Ireen Wust kon op de 1500 meter wederom geen indruk maken. Ze werd derde in 1.54’28. Ook in het klassement staat ze derde op 8,60 van Richardson.

Ida  Njåtun steeg naar de vierde plaats in de tussenrangschikking.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 1500 meter dames.

En hier voor het klassement dames.

 

Lees ook:Colofon
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Volg Schaatsen.blog.nl op Facebook en Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>