Simon Schouten wint ‘De Hel van de Weissensee’ 2013

Simon Schouten heeft zaterdag de ‘Hel van de Weissensee’  op zijn naam geschreven. De editie van 2013 vond door sneeuwval onder barre weersomstandigheden plaats. Schouten kwam in Oostenrijk over de finish met een voorsprong van ruim een minuut op de nummer twee Frank Vreugdenhil. Jouke Hoogeveen werd derde. (Beeld: livestream weissensee.nl)

Vanwege de sneeuwval werd de dameswedstrijd zaterdagochtend met vier ronden ingekort naar 150 kilometer. Kort voor de start om 7.30 uur begon het aan de Weissensee te sneeuwen en een paar uur later lag er al dik tien centimeter. Dat zorgde voor een levensgevaarlijk parcours waarop diverse valpartijen plaats vonden.

Klik hier voor de volledige uitslag van de Alternatieve Elfstedentocht 2013 op de Weissensee.

Lees ook:Irene Schouten legt uit wat Mass Start is
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>