Erben Wennemars wint de Vikingarännet

Erben Wennemars (team Husqvarna-Gardena) heeft zondag in Zweden de 12e editie van de Vikingarännet gewonnen. Wennemars reed de schaatswedstrijd op natuurijs over 80 km van Uppsala naar Stockholm in een recordtijd van 2 uur en 35 minuten.

De Vikingarännet is de grootste Zweedse natuurijsklassieker met aan de start 2.700 schaatsers. Vorig jaar won Jan Maarten Heideman de Vikingarännet, met Hotze Zandstra en Martijn Kromkamp kende de koers eerder nog twee Nederlandse winnaars.

Lees ook:Filmpje: Jorien ter Mors in medailletaxi
Lees ook:Havard Lorentzen Olympisch kampioen 500 meter
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>