Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi

Marrit in medailletaxi

In de Nederlandse Loterij MedailleTaxi zit Marrit Leenstra, de winnares van brons op de 1500 meter. Marrit heeft in aanloop naar de Olympische Spelen getraind in Italië, het land van haar man Matteo Anesi, zelf winnaar van olympisch goud in Turijn 2006. Marrit bereidde zich voor met het Italiaanse team, een heel andere aanpak dan in Nederland, maar het heeft goed voor haar gewerkt. Ze heeft er keihard voor gevochten en na al die vierde plaatsen is er nu die felbegeerde plek op het podium.

Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!
Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Yara van Kerkhof in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>